IVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U BASKONIJI: Došao sam DA POBEĐUJEM!

Autor:

Sport

31.10.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško i Baskonija, četvrti čin.

IVANOVIĆ PREDSTAVLJEN U BASKONIJI: Došao sam DA POBEĐUJEM!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Feliks Fernandes, sportski direktor Baskonije, predstavio je Duška Ivanovića koji je ponovo preuzeo kormilo kluba, a debitovaće protiv Partizana u petak u Evroligi

- Srećan sam što sam ovde po četvrti put. Uvek sam govorio, kada sam otišao odavde, da je to moj klub, to je moj grad. Osećam to kao svoje. Kada su me pozvali da pomognem... istina je da sam i ja došao sa istim entuzijazmom. Volim košarku, volim ovaj klub i želim da sve bude dobro. Čak ne dobro, vrlo dobro. Ova faza će sigurno biti teža. I ovo je još jedan izazov - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Jasno je crnogorskom treneru da ga čeka veliki izazov.

- Ne zavisimo od kvaliteta našeg rada, zavisimo od rezultata našeg rada. Rezultati nisu dobri i prvo što moramo da uradimo je da pružimo podršku igračima da igraju sa više samopouzdanja. Morate verovati u projekat. Svi moraju biti strpljivi da bi došli do toga - kaže Ivanović.

Da li se Duško Ivanović promenio? Da li se nešto promenilo? 

- Klub je isti. Čak i novinari. Neki su novi, ali ne vidim mnogo promena... Svi se mi malo menjamo, naravno. Nadam se boljem. Razgovarajući sa Žozeanom da dođem ovde, rekao sam mu da želim da pobeđujem. Dolazim i želim da pobeđujem. Zato sam došao ovde - rekao je iskusni stručnjak.

Tim ima problema sa povredama. Da li dolazi novi plejmejker? 

- Ovde su dobri igrači, dobar je tim. Problem su povrede i moramo da vidimo kako da ga rešimo. Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening. Ali na kraju igraju pet i sa pet možete dobiti utakmicu. Važno je da su spremni da igraju i pobede. Nema problema. Klub mi je rekao da već traži da potpiše pleja. Mnogi timovi traže kvalitetnog pleja, ali nadam se da ćemo ga potpisati i da će uskoro stići organizator igre - rekao je Duško Ivanović.

Za kraj je upitan o stručnom štabu.

- O stručnom štabu još nismo razgovarali. Prvo da vidim tim, što je važnije. Imamo vremena za to. Ja bih sada potpisao Mirzu Teletovića ali on ne može da igra -zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading