BOMBA PUCA PRED PARTIZAN: Duško Ivanović dobija veliko pojačanje

Autor:

Sport

31.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš sa bogatim NBA iskustvom preti crno-belima.

BOMBA PUCA PRED PARTIZAN: Duško Ivanović dobija veliko pojačanje

Foto: Starsport

Duško Ivanović tek što je preuzeo Baskoniju a već već će udariti na stare poznanike i to možda silno pojačan. Španski klub dočekaće u petak Partizan u šestom kolu Evrolige a ako je suditi na osnovu natpisa u španskim medijima, na tom meču mogao bi da se vidi Kris Čioza i trebalo bi da se stavi na raspolaganje novom treneru pred okršaj sa crno-belima.

Duško Ivanović se vratio da zameni Đoana Penjaroju posle serije poraza, a izgleda da će doskorašnji trener Crvene zvezde Meridianbet na startu četvrtog mandata u Vitoriji dobiti i novo pojačanje. Kako prenosi novinar Ivan Benito sa lokalnog lista El Correo, Baskonija završava angažovanje američkog plejmejkera Krisa Čioze. Navodno još potpis nedostaje kako bi se kompletirao posao i 27-godišnji košarkaš stavio na raspolaganje Ivanoviću. Očekuje se da bude u timu već za duel sa Partizanom u petak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kris Čioza

Čioza je odigrao 101 utakmicu u NBA za Hjuston, Vašington, Bruklin i Golden Stejt, a sa Voriorsima je osvojio i šampionski prsten prošle godine. Prosečno je u ligaškom delu sezone beležio 3,3 poena i 2,4 asistencije, 2,8 poena i 1,8 završnih dodavanja u plej-ofu (10 mečeva).

Prošle sezone je debitovao u ACB ligi, gde mu je šansu dao Sito Alonso u Mursiji. Odigrao je osam utakmica i prosečno beležio 9,9 poena i 5,4 asistencija. Najbolju partiju pružio je protiv Tenerifa sa 26 poena i šest trojki. Interesantno je da ga je trener Unikahe, Ibon Navaro, poredio jednom prilikom sa Majkom Džejmsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
PROSLI se put svercovali

31.10.2023 15:09

Ni KOZNE GACE Im ne POMAZU ! PARTIZAN ih razbija.