VRAĆA SE DUŠKO IVANOVIĆ: Trener POTVRDIO!?

Autor:

Sport

28.10.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata izaziva reakciju.

VRAĆA SE DUŠKO IVANOVIĆ: Trener POTVRDIO!?

Foto: Starsport

Duško Ivanović sve je bliži povratku na klupu Baskonije. Španski klub je doživeo novi poraz u Evroligi od Panatinaikosa 96:81, a ovo im je treći vezani neuspeh.

Treneru Đoanu Penjaroi se ozbiljno drma klupa, a izjava koju je dao nakon utakmice može se protumačiti na razne načine.

Republika

Foto: Starsport

Đoan Penjaroa

 

- Radiću svoj posao, radiću sve dok imam posla. Nisam navikao na sve ovo, ali ostajem miran. Prethodna nedelja je bila teška ne samo za mene, već i za ceo tim - rekao je Penjaroa.

Nastavio je španski stručnjak neštom što liči na oproštajni govor.

Ekipa je ostala jedinstvena. Zahvalan sam i ponosan za zalaganje mojih igrača, stručnog štaba, pomoćnika, fizioterapeuta, ali i medija. Iako smo imali problema pre meča, igrali smo dobro protiv dobrog tima, trebalo nam je više energije u poslednjih 10 minuta. Bilo je jasno da smo umorni u tim minutima - zaključio je Penjaroa.

Podsetimo, Duško Ivanović je napustio klupu Crvene zvezde Meridianbet nakon tri vezana neuspeha u Evroligi. Njegov naslednik Janis Sferopulos nije promrdao ekipu koja je izgubila i večiti derbi rezultatom 88:86.

Ivanovića u Baskoniji ne očekuje dobra situacija, ali se nadaju da će moći da uradi ono što je i sa crveno-belima koje je nakon preuzimanja prošle sezone podigao serijom trijumfa i u jednom trenutku bio čak i u priči za plasman u TOP 8.

Baskonije je s druge strane u ovo doba prošle sezone bila lider Evrolige, ali stvari sada očigledno ne funkcionišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading