POSAO ĆE USKORO BITI REALIZOVAN: Unikaha "vratila" Duška Ivanovića u Baskoniju?

Autor:

Sport

22.10.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je sada sve poznato.

POSAO ĆE USKORO BITI REALIZOVAN: Unikaha "vratila" Duška Ivanovića u Baskoniju?

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Iznenada je Duško Ivanović napustio kormilo Crvene zvezde Meridianbet, ali izgelda da neće dugo čekati da ponovo sedne na trenersku klupu i ponovo zakorači na evroligašku scenu.

Upravo u trenucima kada je novi trener crveno-belih Janis Sferopulos odrađivao svoj premijerni trening sa ekipom srpskog šampiona, u Španiji je igran meč šestog kola ACB lige u kojem je Baskonija dočekala Unikahu.

Nakon 40 minuta igre, gosti su slavili rezultatom 93:84 čime je očigledno stavljena tačka na trenerski angažman Hoana Penjaroje, dok su vrata crnogorskom stručnjaku sada već širom otvorena.

Kako prenose španski mediji, već tokom sutrašnjeg dana kompletan posao bi mogao biti okončan čime bi se Duško Ivanović po četvrti put u karijeri vratio na klupu Baskonije.

On je 2000. godine prvi put seo na klupu aktuelnog evroligaša, da bi nakon pet sezona prešao u redove katalonskog velikana, ekipe Barselone. Nakon tri godine u Barseloni, ponovo se vratio u Baskoniju u kojoj se zadržao naredne četiri godine.

Foto: Starsport

Raširenih ruku čeka poziv Baskonije - Duško Ivanović

 

Poslednji put deo ovog kluba bio je od 2019. do 2021. godine, pre nego što je stigao na Mali Kalemegdan.

Ekipa Baskonije u ovom momentu u španskoj ACB ligi zauzima petu poziciju sa skorom od četiri pobede i dva poraza, dok su u evroligaškoj konkurenciji sa skorom 1-3 trenutno šesnaesteoplasirani.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading