POČETAK NOVE ERE: Sferopulos prionuo na posao - prvi trening je odrađen! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.10.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli košarkaški kolektiv je okrenuo novi list...

POČETAK NOVE ERE: Sferopulos prionuo na posao - prvi trening je odrađen! (FOTO GALERIJA)

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Reakcija je bila brza. grčki stručnjak, Janis Sferopulos nije mnogo razmišljao nakon što je stigla ponuda kluba sa Malog Kalemegdana, izgovorio je sudbonosno "da" i već danas se pojavio u srpskoj prestonici.

Prilika za pompezno predstavljanje nije bilo. ekipu očekuje veoma važan period u narednim danima, tako da se Sferopulos odmah pojavio na parketu i odradio prvi trening sa košarkašima Crvene zvezde Meridianbet.

 

Nekadašnji trener Olimpijakosa i Makabija iz Tel Aviva neće imati mnogo vremena za upoznavanje igrača. Već u ponedeljak 23. oktobra crveno-bele očekuje duel protiv FMP-a, a zatim i dva Večita derbija protiv Partizana koja u mnogome mogu odrediti dalji tok takmičenja kako u evroligaškoj, tako i u regionalnoj konkurenciji.

Da podsetimo, nakon iznenadnog prekida saradnje sa trenerom Duškom Ivanovićem, Crvena zvezda Meridianbet je angažovala grčkog stručnjaka koji je poslednji angažman imao u ekipi "ponosa Izraela" sa kojim je prekinuo saradnju februara prethodne godine, tako da se očekuje da u Beogrd stiže željan rada i novog dokazivanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading