SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA! Naredni rival Partizana OSTAO bez reprezentativca!

Autor:

Sport

27.10.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odsustvovaće gotovo dva meseca.

SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA! Naredni rival Partizana OSTAO bez reprezentativca!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet u petom kolu Evrolige, u prvom derbiju ove sezone i prekinu crni niz od četiri uzastopna poraza.

Crno-beli će već na sledećem gostovanju Baskoniji u Vitoriju, sledećeg petka, imati priliku da vežu dva trijumfa i naprave još veći skok na tabeli najelitnijeg klupskog takmičenja.

Dok se čeka da španski klub i zvanično imenuje bivšeg trenera crveno-belih Duška Ivanovića za novog šefa stručnog štaba, ekipu je zadesio neviđeni peh.

 

 

Naime, Baskonija je u teškom momentu ostala bez pomoći povremenog grčkog reprezentativca Nika Rogavopulosa. Kako prenosi grčka agencija SDNA, Rogavopulos će morati da bude van terena prema prvim procenama oko dva meseca, pa se očekuje da se priključi saigračima tek posle katoličkog Božića.

Mladi krilni košarkaš se povredio na treningu, a premijerni izveštaji govore da se radi o kontuziji lista drugog stepena.

Inače, Nik Rogavopulos nije baš najbolje startovao kada je došao u Baskoniju. U prethodna četiri evroligaške runde beležio je 2,8 poena i 1,2 skoka, dok mu je u ACB ligi statistika malo uspešnija, jer beleži 4,8 poena i 2,8 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Recite Istinu

27.10.2023 22:44

I PARTIZAN OSTAJE BEZ NAJBOLJEGA KEVINA PANTERA.

To napisite

28.10.2023 14:30

I MI SMO DOSTA OSLABLJENI

GDE JE REALNOST

28.10.2023 14:39

NOVINARU A PANTER ! STA JE SA NJIM