HOROR U BELEGIŠU: Pretučeni dečak od ranije poznaje napadače, napadnut sa šestoricom maloletnika!

Autor:

Hronika

28.10.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sremskom selu Belegiš, dogodio se stravičan napad na maloletnog dečaka koji je šokirao celu zajednicu.

HOROR U BELEGIŠU: Pretučeni dečak od ranije poznaje napadače, napadnut sa šestoricom maloletnika!

Foto: Profimedia, YouTube/Printscreen, Shutterstock


Maloletnik star 15 godina je brutalno pretučen od strane grupe od šest napadača, a još šokantnije je to što je dečak od ranije poznavao svoje napadače.

Otac maloletnog dečaka je odmah prijavio ovaj gnusan čin policiji, koja je brzo reagovala i privedla vinovnike. Uviđaj je obavljen od strane službenika iz policijske stanice Stara Pazova, koji su svoj posao odradili efikasno i profesionalno.

Povređeni dečak je hitno prebačen u bolnicu u Tiršovoj, gde su konstatovane višestruke kontuzione povrede i rasekotine. Otac je izrazio svoju zabrinutost i ogorčenje, navodeći da je tužilaštvo okarakterisalo povrede kao lakše, iako je njegov sin imao pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i nagnječenja krvnih sudova u predelu glave.

Prema izveštaju iz bolnice u Tiršovoj, dečak je primio više udaraca u predelu glave i trbuha, gubio je svest i osećao mučninu. Iako je neurološki nalaz uredan, lekari su upozorili da je potrebna dodatna pažnja i hitna intervencija ukoliko se stanje pogorša. Pored povreda na glavi, dečak je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici.

Nakon opservacije, dečak je pušten na kućno lečenje uz terapiju i strogo mirovanje. Nadležno tužilaštvo je preuzelo dalje postupanje u ovom slučaju, ali motiv napada ostaje nepoznat.

Ovaj jeziv događaj u Belegišu još jednom nas podseća na potrebu za većom bezbednošću dece i oštrijom kaznom za počinioce ovakvih zločina. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će se ovakvi užasni napadi više neće događati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading