NAJVEĆA ČAST U SPORTU: Baskonija pred Partizan PRAVI SVEČANOST!

Autor:

Sport

31.10.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večno će stajati pod svodovima dvorane.

NAJVEĆA ČAST U SPORTU: Baskonija pred Partizan PRAVI SVEČANOST!

Foto: Starsport

Nekadašnjem argentinskom košarkašu Luisu Skoli će biti upriličena velika čast, pošto će mu Baskonija podići dres pod svodove dvorane "Buesa arena" pred meč šestog kola Evrolige sa Partizanom, koji će biti odigran u petak.

Fenomenalni argentinski košarkaš bio je lider i kapiten ovog tima, a dres Taukeramike kako su se tada zvali nosio je punih sedam godina (2000-2007).

 

 

 Skola je upisao 447 utakmica – 303 u španskom prvenstvu i 144 u Evroligi.

Luis će se ovako priključiti Igoru Rakočeviću, Pablu Priđoniju i Serhiju Vidalu čiji se dresovi već nalaze pod svodovima dvorane.

Skola je sa tadašnjom Tau Keramikom osvojio špansko prvenstvo 2002. godine, tri Kupa kralja – 2002, 2004. i 2006. godine, kao i tri Superkupa. Bio je nezamenjivi deo tima koji je učestvovao na fajnal foru Evrolige 2005, 2006. i 2007. godine.

U karijeri je nosio još i dresove Fero Karila, Hihona, Hjuston Rokitsa, Finiks Sansa, Indijana Pejsersa, Toronto Raptorsa, Bruklin Netsa, Šansi Dragonsa, Šangaj Šarksa, Olimpije Milano i Varezea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading