TURIZAM U SRBIJI NA VRHUNCU! Glasajte za Najprestižniju Nagradu - "Turistički cvet 2023""

Autor:

Vesti

04.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glasanje za prestižnu turističku nagradu "Turistički cvet" je u toku, i očekuje se da će biti nagrađeni pojedinci koji su na kreativan način promovisali Srbiju i doprineli razvoju turizma. Imate priliku da glasate za svoje favorite do 8. novembra i time pomognete žiriju da donese pravilnu odluku."

TURIZAM U SRBIJI NA VRHUNCU! Glasajte za Najprestižniju Nagradu - "Turistički cvet 2023""

Foto: Miljan Bosnic

Nagrada "Turistički cvet" tradicionalno se dodeljuje za izuzetna dostignuća u poboljšanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma. Glasanje je već započeto i trajaće do 8. novembra. Turistička organizacija Srbije će nagraditi pojedince i organizacije koje su na originalan način promovisali Srbiju, doprineli razvoju turizma ili unapredili turističku ponudu zemlje.

Najbolji u različitim kategorijama imaće priliku da se takmiče za ovu prestižnu nagradu. Kategorije u kojima će se takmičiti uključuju Turističku organizaciju, Turističku manifestaciju, Turističku agenciju, ugostiteljske objekte za smeštaj, pravne subjekte koji su doprineli unapređenju turističke ponude, influensere/blogere, kao i elektronske i štampane medije koji su promovisali Srbiju kao turističku destinaciju.

Glasanje se obavlja preko zvaničnog sajta "Turistički cvet" (www.turistickicvet.rs), gde posetioci mogu izabrati po jednog kandidata u svakoj od navedenih kategorija. Online glasanje će trajati od 25. oktobra do 7. novembra.

Foto: Miljan Bosnic

Nagrada Turistički cvet

 

Putovanja pružaju priliku za upoznavanje različitih kultura, tradicija, običaja i načina života. Ovo iskustvo otvara vrata razumevanju i toleranciji prema drugima, često menjajući način na koji gledate svet. Najprestižnija nagrada "Turistički cvet" predstavlja priliku da se prepozna trud i posvećenost onih koji rade u turizmu, te da se nagrađuju inovacije, lokaliteti i ugostiteljstvo.

Srpski turizam konstantno obara rekorde i postaje sve privlačnija destinacija za turiste iz različitih krajeva sveta. Nagrada "Turistički cvet" predstavlja priliku da se taj trud prepozna i nagradi, a ova nagrada se tradicionalno dodeljuje od 1982. godine i predstavlja najprestižnije priznanje u regionu za doprinos razvoju turizma.

Оnline glasanje internet publike za nagradu Turistički cvet za 2023. godinu traje do 7. novembra u 23:59:59 časova. Možete glasati klikom na ovaj link.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading