ŽOC I ALEKSA SLOŽNI PRED DERBI: Meč u ponedeljak VAŽNIJI OD EVROLIGAŠKOG!

Autor:

Sport

29.10.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener i plejmejker Partizana govorili su uoči duela sa Zvezdom Meridiabnet u regionalnoj ligi.

ŽOC I ALEKSA SLOŽNI PRED DERBI: Meč u ponedeljak VAŽNIJI OD EVROLIGAŠKOG!

Foto: Starsport

Nakon pobede u Evroligi (88:86), košarkaši Partizana ponovo dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Utakmica AdmiralBet ABA lige u okviru petog igra se u ponedeljak od 20 časova.

Trener crno-belih Željko Obradović priželjkuje dobru atmosferu.

- Prilično neuobičajena situacija da odmah nakon evroligaškog derbija igramo protiv Crvene zvezde Meridianbet i regionalnoj ligi. Bila je veoma teška ta prva utakmica i očekujem da nas ista takva očekuje i sutra. Izuzetnu važnost ima utakmica. Ono što je za nas najvažnije, to je da u situaciji u kojoj se nalazimo sa povredama, svi igrači koji su u spremni i zdravi, pruže svoj maksimum. Očekujemo ponovo izvanrednu atmosferu kakvu su napravili naši navijači u evroligaškoj utakmici. Očekujemo da sve protekne u košarkaškoj atmosferi i da se nakon meča priča samo o košarci - poručio je Obradović.

Plejmejker Aleksa Avramović, jedan od junaka meča u četvrtak, nadovezao se na reči trenera Obradovića.

- Mnogo važnija utakmica od prethodne. Posle poraza od Mege znamo da nemamo prava na kiks. Bićemo oslabljeni, neće naš kapiten Kevin Panter neće biti u sastavu. Moraćemo svi da nadomestimo taj gubitak i da damo sve od sebe da pobedimo Zvezdu. Svi znamo ko su igrači rivala, oni znaju ko smo mi. Biće prava borba i jedva čekamo da izađemo na teren - istakao je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading