NAVIJAČI U TRANSU! Obradović dobio VELIKO pojačanje!

Autor:

Sport

29.10.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je vezala tri pobede i bez njega.

NAVIJAČI U TRANSU! Obradović dobio VELIKO pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Željko Obradović u zagrljaju sa Sašom Obradovićem

Košarkaši Monaka su očajno otvorili novu sezonu Evrolige, sa dva uzastopna poraza od Valensije i Virtusa iz Bolonje, a onda je nastao preokret.

Tim koji s klupe predvodi Saša Obradović vezao je tri pobede, a preokret je bio trijumf u Štark areni protiv Crvene zvezde Meridianbet.

Posle toga usledili su uspesi u duelima sa Albom i demoliranje Makabija (109:75), dok su zanimljivo sve te pobede ostvarene bez Džordana Lojda u sastavu.

Bivši igrač srpskog prvaka propustio je početak sezone zbog povreda, ali se oporavio u međuvremenu i zaigrao protiv Gravelina u francuskom šampionatu.

Republika

Foto: Starsport

Džordan Lojd

Na tom meču Lojd je upisao 15 poena na tom meču uz odličan šut iz igre (5/6) za 21 minut na parketu.

Amerikanac je bio van terena od prethodne sezone, kada je zbog povrede morao na operaciju lubalnog dela kičme, koju je obavio u avgustu u Sjedinjenim Američkim Državama.

O tome koliko je Lojd važan za tim Monaka, pričao je i Obradović posle pobede u Beogradu nad Zvezdom Meridianbet.

- Sezona počinje od dana kada se vrati Džordan Lojd. To je problem jer je on ključan igrač koji treba da se vrati u formu. Ne znam još da li će igrati protiv Makabija, razmišljamo. Trebalo bi da bude tu protiv Gravelina. Jedini lek je vreme - rekao je na konferenciji za medije Saša Obradović.

Prethodne sezone u Evroligi, bivši igrač Valensije i Zenita je u proseku beležio 12.3 poena, 2.4 uhvaćene lopte, 2.7 asistencija i 1.3 ukradene lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading