KAKO ZVEZDA DA REŠI GORUĆI PROBLEM? Ovo je NAJVEĆA Baharova GLAVOBOLJA!

Autor:

Sport

29.10.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana srpskog šampiona pokazuje ogromne slabosti.

KAKO ZVEZDA DA REŠI GORUĆI PROBLEM? Ovo je NAJVEĆA Baharova GLAVOBOLJA!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je teškom mukom došla do poebede u 13. kolu, na krovu Tržnog centra, protiv IMT rezultatom 2:1.

Tim Baraka Bahara je uspeo da "slomi" nezgodne "traktoriste", ali stare navike iz prethodnih utakmica nije promenio.

Naime, srpski šampion je čak 11 puta ove sezone kapitulirao, računajući sva tri takmičenja, što može samo da brine izraelskog stručnjaka.

Preciznije, odbrana kluba s Marakane ostala je nesavladana samo na četiri utakmice, sve u domaćem prvenstvu, dok je na ostalim primila bar po jedan gol.

Crveno-beli su na stadionu "Rajko Mitić" uspeli da odole pred Vojvodinom u prvom kolu Superlige (5:0), narednom kod kuće protiv Napretka (4:0), potom u četvrtoj rundi kada su ugostili Spartak iz Subotice (3:0) i u meču osmog kola protiv niškog Radničkog (1:0).

Republika

Foto: Starsport

 

Na svim ostalim utakmicama, u Superligi i Ligi šampiona, odbrana Zvezde je kapitulirala! Posebno je za brigu Baharu i njegovim saradnicima da su igrači srpskog prvaka čak šest puta zaredom primali golove u isto toliko poslednjih mečeva.

Na tom spisku su Mančester siti (3:1), Jang Bojs (2:2) i Lajpcig (3:1) u najelitnijem evropskom rangu, odnosno, Radnički 1923 (4:3), Javor (3:2) i poslednji IMT (2:1), dok je samo u Kupu Srbije protiv zonaša Trajala iz Kruševca (6:0) mreža Omrija Glazera ostala netaknuta.

Podatak kojim će na Marakani morati dobro da se zabave, naročito ako se zna da ekipe poput Lajpciga i Jang Bojsa, ne praštaju greške u defanzivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading