NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Hokejašu PREREZAN VRAT klizaljkom! Gledaoci ZABEZEKNUTI užasnim PRIZOROM!

Autor:

Sport

29.10.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mladić je imao samo 29 godine.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Hokejašu PREREZAN VRAT klizaljkom! Gledaoci ZABEZEKNUTI užasnim PRIZOROM!

Foto: printscreen/youtube.com

gol

Nezapamćena tragedija desila se u Engleskoj, gde je preminuo Adam Džonson! Poznati hokejaš koji je posle karijere u NHL-u igrao u Velikoj Britaniji za Notingem Panterse je umro u 29. godini nakon što mu je na utakmici prerezan vrat klizaljkom!

Na utakmici Šefild Stilersa i Notingem Pantersa, susret je posle te povrede prekinut, a navijači potreseni užasnim prizorom su odmah napustili arenu u suzama zgroženi onim što se desilo.

 

 

Očevici su engleskim medijima potvrdili da je nesrećni Džonson probao da dokliza do svog tima kada mu se to dogodilo, ali se samo srušio na led. Vozilo hitne pomoći ga je odvezlo u bolnicu, međutim, nažalost je bilo prekasno i nije bilo spasa.

Adam Džonson je rođen u Hibingu u Minesoti, igrao je na poziciji centra i služio se levom rukom. Igrao je u NHL-u za Pitsburg Penguinse, a onda je u Evropi nastupao u Švedskoj za Malme, u Nemačkoj za Augzbinger pre tragične sudbine koja ga je snašla na ledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading