VEČITI RIVALI IMAJU POSEBAN MOTIV U DERBIJU! Zvezda Meridianbet za ČAST, Partizan za SLAVU!

Autor:

Sport

29.10.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl je zakazan u ponedeljak od 20 časova.

VEČITI RIVALI IMAJU POSEBAN MOTIV U DERBIJU! Zvezda Meridianbet za ČAST, Partizan za SLAVU!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Partizan je u četvrtak dobio prvi od dva večita derbija u kratkom vremenskom periodu. Crno-beli su slavili u okviru petog kola Evrolige, ali će Crvena zvezda Meridianbet imati priliku da se iskupi već u ponedeljak.

Izabranici Janisa Sferopulosa ponovo će biti gosti u Štark areni, s motivom da prekinu niz poraza koji traje, istina, samo na evropskoj sceni.

U regionalnom takmičenju, klub s Malog Kalemegdana još uvek nije osetio gorčinu neuspeha, pa se u taboru srpskog šampiona nadaju da će tako biti i u ponedeljak oko 22 časa kada se derbi bude završio.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Džejms Naneli

Crvenoj zvezdi Meridianbet će predstojeći duel, ujedno, biti za spas dosadašnjeg dela sezone, koja baš i nije krenula po planu. Doživljena su četiri uzastopna poraza u Evroligi (Žalgiris, Virtus, Partizan na strani, Monako kod kuće), dok je u međuvremenu promenjen i trener.

Umesto Duška Ivanovića, kome se uprava crveno-belih zahvalila na saradnji, angažovan je grčki stručnjak, ali je već u debiju na derbi utakmicama popio gorku pilulu u neizvesnoj završnici.

Sferopulosu ostaje nada da će se njegovi izabranici revanširati već u ponedeljak, čime bi prekinula negativan niz.

S druge strane, izabranici Željka Obradovića igraju za slavu, jer su samo u finalu prošlogodišnjeg izdanja AdmiralBet ABA lige, kada se pogleda skorija istorija, dva puta u nizu pobedili večitog rivala.

Sada im se pruža prilika to ponovo da učine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading