POVRATAK KUĆI! Nenad Čanak ekspresno našao novi POSAO!

Autor:

Sport

27.10.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana ponovo u starom jatu.

POVRATAK KUĆI! Nenad Čanak ekspresno našao novi POSAO!

Foto: Starsport

Srpski trener Nenad Čanak nije dugo čekao na novi posao, posle otkaza u Turk Telekomu.

Nekadašnji as, a potom i šef struke Partizana, zameniće na klupi litvanskog Lijetkabelisa dosadašnjeg stratega Robertsa Stelmahersa, a zvanično saopštenje se očekuje uskoro, prenosi "Basketnjuz".

Litvanski klub je ovog leta potpisao jednogodišnji ugovor sa Stelmahersom, uz opciju produženja na još toliko. Međutim, početak sezone nije bio obećavajući, kao što je slučaj i sa Čankom u Turskoj. Trenutno, Lijetkabelis ima bilans 4-2 u litvanskoj košarkaškoj eliti, ali razočaravajući u Evrokupu (1-3).

Srpski trener je radio u Lijetkabelisu od 2018. godine, ali je ovog leta odlučio da prihvati ponudu kluba Ankare. Vrlo brzo je on dobio otkaz iz istog razloga kao i kolega Stelmahers.

Prethodne sezone u drugom po jačini takmičenju Evrolige, Lijetkabelis je sa Čankom zauzeo četvrto mesto u Grupi A, ali je poražen u četvrtfinalnu od Pariza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading