SPASIO SAM JOJ ŽIVOT, NIJE IMALA DINARA: Ivan Marinović se ne zaustavlja, otkrio da je Goci Tržan dečko OTEO 20.000 EVRA!

Autor:

Zabava

27.10.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar izneo šokantne optužbe na račun svoje nekadašnje supruge.

SPASIO SAM JOJ ŽIVOT, NIJE IMALA DINARA: Ivan Marinović se ne zaustavlja, otkrio da je Goci Tržan dečko OTEO 20.000 EVRA!

Foto: shutterstock, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Već nekoliko dana unazad u medijima bukti rat bivšeg bračnog para Ivana Marinkovića i Goce Tržan. On je žestoko uzvratio pevačici na njene tvrdnje iz njihovog zajedničkog života. 

- Negde sam pročitao da je izjavila kako mi je spasila život. Spasila mi je život tako što sam bio bolestan u jednom trenutku, a ona moja žena, pa je morala tu noć da bude pored mene, baš joj hvala za spašavanje života - oštro je istakao Marinković, a zatim nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Podsetiću da sam ja njoj spasio život, kada sam je upoznao nije imala dinara u džepu, a kada kažem da nije imala dinara, to ozbiljno mislim jer joj je prethodni dečko oteo 20.000 evra - šokirao je Ivan i nastavio istim tonalitetom:

- Ja sam se u tom trenutku borio i radio za nju i naš život, nisam se udomio kod popularne pevačice. Naprotiv, imala je nula dinara i živeli smo skroman život - rekao je Ivan za Kuirir.

Republika

Foto: ATAImages

Ivan Marinković i Goca Tržan

Podsetimo, iz bračne zajednice, Goca i Ivan su dobili ćerku Lenu, a Marinković u poslednje vreme nema mira kada je njegova bivša supruga u pitanju.

- Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao... prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje - rekao je Ivan nedavno, pa zapretio iznošenjem dugo čuvanih tajni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading