OBRADOVIĆ OTKRIO: Amerikanac veliko pojačanje

Autor:

Sport

26.10.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet se oporavio od povrede.

OBRADOVIĆ OTKRIO: Amerikanac veliko pojačanje

Foto: Starsport

Džordan Lojd

Košarkaši Monaka nisu krenuli u novoj sezoni Evrolige kako je planirao trener Saša Obradović. Prošlogodišnji učesnik fajnal-fora u Kaunasu kuburi sa formom, a jedan od razloga su i povrede pojedinih igrača, odnosno nespremnost Kembe Vokera. Međutim, srpski trener može da odahne jer se jedan drugi Amerikanac vraća u tim. U pitanju je Džordan Lojd, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Meridianbet koji se oporavio od povrede.

Republika

Foto: Starsport

Saša Obradović

- Sadržaj našeg treninga je bio dobar, ali nismo uspeli da ga koristimo na parketu protiv Valensije i Bolonje. Moramo pronaći automatizme koje smo imali prošle godine. To je nova sezona koja počinje povratkom Džordana Lojda. Lojd je ključan igrač koji treba da se vrati u formu i svojim navikama. Ne znam još da li će igrati protiv Makabija, razmišljamo. S druge strane, trebalo bi da bude u ekipi na narednom meču domaćeg prvenstva. Jedini lek je vreme - rekao je Obradović.

Ostaje nam da sačekamo nekoliko sati jer duel Monaka i Makabija počinje u 21 čas i da vidimo da li će Lojd igrati i koliko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading