TO SE ČEKALO! Pogledajte kako su delije DOČEKALE Sašu Obradovića! (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as i bivši trener crveno-belih predvodi Monako protiv kluba u kome je stekao igračku slavu.

TO SE ČEKALO! Pogledajte kako su delije DOČEKALE Sašu Obradovića! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju u 3. kolu Evrolige protiv francuskog Monakom u Štark areni, koja je ugostila i bivšeg trenera crveno-belih, a danas trenera "kneževa" Sašu Obradovića.

Legendarni igrač srpskog šampiona i reprezentativac naše zemlje je zajedno sa nekadašnjim košarkašem Beograđana, Džordanom Lojdom kročio na parket najveće dvorane u Srbiji, a dočekan je velikim aplauzom od strane delija.

U jednom momentu Saša je krenuo da korača po ivici terena, kada se i prekrstio, a pošao je i prema samoj sredini terena ka grbu.

Republika

Foto: Starsport

 

Mnogi su očekivali da će se ponoviti scena od prošle sezone kada je Obradović kleknuo da ljubi grb Crvene zvezde Meridianbet na parketu, ipak, on to nije uradio već je stavio ruke na grudi i pozdravio navijače aplauzom.

Svaki put kada igra protiv kluba s Malog Kalemegdana, taj trenutak predstavlja posebnu emociju kod Saše Obradovića, pa je tako i ovog puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading