BUKMEJKERI SE PREDOMISLILI! Kvote pred derbi se IZNENADA promenile!

Autor:

Sport

26.10.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Štark areni se igra od 18 časova i 30 minuta.

BUKMEJKERI SE PREDOMISLILI! Kvote pred derbi se IZNENADA promenile!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet sastaju se u prvom večitom evroligaškom derbiju ove sezone. Biće to premijerni od dva okršaja najtrofejnijih srpskih klubova, jer će već u ponedeljak igrati novi, ali u okviru AdmiralBet ABA lige.

Na dan utakmice ponovo su bukmejkeri promenili kvote, kada je reč o večerašnjem duelu i izabranike Željka Obradovića proglasile još većim favoritom.

Naime, tokom jučerašnjeg dana na pobedu kluba iz Humske, koeficijent je iznosio 1.60, dok se danas trijumf "parnog valjka" plaća kvotom 1.55, dok je na Zvezda Meridianbet porasla na 2.70, umesto prvobitnih 1.85. Što se tiče granice poena, ona iznosi 163,5.

Foto: Starsport

Kevin Panter

Podsetimo, večiti rivali u derbi ulaze sa skorom 1-3. Partizan je na premijeri poražen u Tel Avivu od Makabija, potom je slavio protiv Asvela u Vilerbanu, a onda doživeo dva uzastopna neuspeha od Barselone u Areni i Olimpijakosa u Pireju.

Nasuprot tome, Crvena zvezda Meridianbet je krenula pobedom kod kuće nad Francuzima, potom izgubila u Kaunasu od Žalgirisa, pa Monaka pred svojim navijačima i u prošloj rundi na gostovanju Virtusu u Bolonji.

U međuvremenu, crveno-beli su promenili trenera, pa je umesto Duško Ivanovića imenovan Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading