VERUJE U POBEDU, ALI SE PRIBOJAVA JEDNE STVARI: Košarkaš Partizana šokirao Grobare - večiti rival u ovome može imati veliku prednost!

Autor:

Sport

25.10.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu izjavu pred prvi ovosezonski derbi, dao je jedan od najiskusnijih košarkaša crno-belih.

VERUJE U POBEDU, ALI SE PRIBOJAVA JEDNE STVARI: Košarkaš Partizana šokirao Grobare - večiti rival u ovome može imati veliku prednost!

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

U četvrtak 26. oktobra, u okviru pete runde ovosezonskog evroligaškog takmičenja, snege će odmeriti aktuelni regionalni šampion Partizan i osvajač srpskog košarkaškog takmičenja Crvena zvezda Meridianbet.

Svaki derbi je posebna priča za sebe, a jedan od onih koji je tokom karijere odigrao veliki broj mečeva protiv večitog rivala, jeste Danilo Anđušić:

- Ne treba mnogo trošiti reči za derbi, svi znamo šta nas očekuje i koliko je to važan meč za sve. Bez obzira da li je Evroliga ili Admiral Bet ABA liga, svi znamo šta derbi nosi. Svi jedva čekamo utakmicu, moramo spremni da dočekamo, motivisani smo. Očekuje nas, sigurno, jedan težak meč.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sve je spremno za veliku borbu

 

Anđušić očekuje i veliku podršku sa tribin Štark Arene:

- Verujem da ćemo imati sjajnu podršku naših navijača i da ćemo uspeti da ostvarimo pobedu. 

Košarkaš Partizana ističe jednu činjenicu koja može predstavljati prednost večitog rivala:

- Novi trener donosi šok terapiju i sigurno da će imati reakciju u ovim prvim danima, biće motivisani da se pokažu pred novim trenerom, biće maksimalno fokusirani i spremni. Koliko je trener mogao nešto da promeni za ovako kratko vreme ne znam, ali verujem da će biti spremni i motivisani da pobede tu prvu utakmicu pogotovo što je treneru prvi meč derbi. Biće silno motivisani i spremni za tu utakmicu - zaključio je Danilo Anđušić.

Da podsetimo, treći evroligaški derbi na programu je u četvrtak 26. oktobra sa početkom od 18.30 časova u Štark Areni.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading