VREME JE! Ljubimac delija jedva čeka da ZAIGRA u derbiju! Evo šta poručuje Partizanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostuju Partizanu u petom kolu Evrolige.

VREME JE! Ljubimac delija jedva čeka da ZAIGRA u derbiju! Evo šta poručuje Partizanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sve je spremno za prvi ovosezonski okršaj večitih rivala u Evroligi! Regionalni šampion ugostiće srpskog prvaka u Štark areni od 18 časova i 30 minuta, pred svojim navijačima.

Izabranici Janisa Sferopulosa neće imati podršku delija u ovom meču, o čemu je već govorio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Najtrofejniji srpski klubovi u predstojeći duel ulaze sa skorom 1-3, posle pobeda nad Asvelom i poraza od Makabija, Barselone i Olimpijakosa, odnosno, Žalgirisa, Monaka i Virtusa.

To znači da će jedna od ekipa doživeti svoj četvrti neuspeh u nizu, dok će druga prekinuti seriju loših rezultata na evroligaškoj pozornici.

Pre utakmice na društvenim mrežama oglasio se plejmejker crveno-belih Jago dos Santos. Reprezentativac Brazila je podelio snimak iz čuvenog animiranog crtanog filma "Zmajeva kugla" i napisao je:

- Ahhhh, vreme je - oglasio se Jago dos Santos, aludirajući na pobedu Zvezde Meridianbet u Evroligi.

Javili su se i neki navijači koji su mu pisali na portugalskom.

Brazilski organizator igre dobio je nešto veću minutažu kod novog trenera Janisa Sferopulosa. U pobedi protiv FMP-a u Železniku (83:72).

Na parketu je proveo 18 minuta i postigao 10 poena, uz 5 asistencija i 3 skoka. Ostaje da se vidi koliko će igrati na prvom derbiju. Drugi se igra već u ponedeljak 30. oktobra, ali u ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading