HIT PORUKA LESORA NA SRPSKOM UOČI DERBIJA! Francuz UPUTIO samo jednu reč i izazvao SMEHOTRES na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

26.10.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u prvom ovosezonskom derbiju ugostiti večitog rivala Crvenu zvezdu Meridianbet (18.30, Štark arena).

HIT PORUKA LESORA NA SRPSKOM UOČI DERBIJA! Francuz UPUTIO samo jednu reč i izazvao SMEHOTRES na društvenim mrežama!

Foto: Twitter.com/printscreen/Turkish Airlines EuroLeague

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana od 18 časova i 30 minuta dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet, u petom kolu Evrolige i ujedno prvom večitom derbiju ove sezone.

Biće to prvi od okršaja regionalnog i srpskog šampiona, pošto će nekoliko dana kasnije igrati i u AdmiralBet ABA ligi, takođe, pred navijačima crno-belih.

Uoči okršaja najljućih rivala oglasio se i doskorašnji ljubimac grobara Matijas Lesor, sada igrač Panatinaikosa, koji je ostavio poseban trag igrama i odanosti prema grbu.

 

 

- Hoćemu - napisao je Lesor, po svoj prilici aludirajući na poznate navijačke reči grobara "Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju!"

Francuz će na miru moći da gleda meč iz Štark arene, pošto "zeleni" iz Atine igraju tek u petak od 20.15 protiv Baskonije u svojoj OAKA areni.

Podsetimo, Partizan i Zvezda Meridianbet imaju po jednu pobedu u prethodnih pet mečeva, zanimljivo oba tima su savladala Asvel (crveno-beli kući, "parni valjak" u Vilerbanu), dok su potom pretrpeli tri poraza u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading