OBRADOVIĆA NE ZANIMA ZVEZDA MERIDIANBET: Trener Partizana poslao jaku poruku o motivaciji za derbi

Autor:

Sport

25.10.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc govorio i o kadrovskim problemima u timu.

OBRADOVIĆA NE ZANIMA ZVEZDA MERIDIANBET: Trener Partizana poslao jaku poruku o motivaciji za derbi

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana dočekaće sutra (18.30) Crvenu zvezdu Meridianbet u večitom derbiju u okviru petog kola Evrolige. Izabranici Željka Obradovića imaće podršku cele Arene imajući u vidu da su delije najavile da neće doći na susret, jer im je bilo malo ponuđenih 300 karata. Međutim, Žoc nije spokojan jer je Alen Smailagić neizvesan za meč, ali ni zbog toga što u duel ulaze posle šokantnog poraza od Mege u Jadranskoj ligi. Zato ga uopšte ne zanimaju dešavanja u protivničkom taboru, koji takođe ima problema sa povredama i novog trenera, već samo ono što se dešava u njihovom timu.

- Da pustimo sve stvari koje se dešavaju u Crvenoj zvezdi Meridianbet, to nije važno za nas. Za nas je važno da izađemo s drugačijom motivacijom od one protiv Mege i sa još većom energijom, a igraćemo ovde u Areni pred našim navijačima koji su radili sve ono za ekipu, ja se nadam da će moji momci izaći sa drugačijom motivacijom i to je najbitnije, sve ostalo nije bitno - počeo je Obradović, pa dodao:

- Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i Ponitka, naravno. Za Alena ćemo sutra ujutru videti da li će biti konkurentan. Ja se nadam, Smajli je uvek bio neko ko je uvek bio spreman da pomogne ekipi. Nadam se da će tako biti i ovog puta. 

On je otkrio šta je bio fokus posle poraza od Mege u AdmiralBet ABA ligi i kako se ekipa spremala za večiti derbi.

- Analizirali smo utakmicu i pustio sam igrače da idu kućama, da se odmore i da probaju da se koncentrišu za ovo što dolazi. Nemamo mnogo vremena da se patimo, sezona je počela, nismo prvi mesec završili, ovo je deveta utakmica. Imaćemo 70 i nešto, radi se kao i uobičajeno, sa nekim detaljima koji su ključni i najvažnije - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading