OPTUŽEN ZA SILOVANJE MUŠKARCA: Evo kako se brani NBA legenda

Autor:

Sport

25.10.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvajt Hauard sve priznao, ali uz jedno veliko ALI...

OPTUŽEN ZA SILOVANJE MUŠKARCA: Evo kako se brani NBA legenda

Foto: Tanjug/AP

Dvajt Hauard dugo je bio jedan od najboljih centara NBA lige. On je 2020. godine sa LA Lejkersima osvojio i šampionski prsten, ali sada je u žiži javnosti zbog seks afere i optužbe da je silovao muškarca.

On je pred sudom nedavno tvrdio da je Stefon Harper pristao na seks u troje sa pobednikom u zakucavanjima na Ol staru (2008. godina) i transvestitom kojeg su na sudu oslovljavali nadimkom Kiti. Međutim, sada su isplivali novi detalji.

U Harperovoj tužbi se navodi da je Hauard u svom domu ugostio njega i Kiti, te da je radio stvari koje mu se nisu dopale. Ovo Hauard nije negirao, da je dirao Harpera i Kiti, ali tvrdi da je sve to rađeno uz pristanak, te da su svi pristali na seksualnu aktivnost.

S druge strane, Harper tvrdi da ga je nasilno skinuo i pružio mu oralni seks, koji se Harperu nije dopao pa je košarkaš na posletku s tim prestao. Oštećeni je tvrdio i kako ga je Hauard držao da se ne pomera i da se plašio za svoje zdravlje, ali advokati nekadašnjeg NBA centra su na to odgovorili kako je Harper znao u šta se upušta, te da dolazak Kiti u Hauardovu kuću nije bilo nikakvo iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading