SRBIJA ILI GRČKA, SRCE TATINO, ILI SRCE MAMINO: Sin Peđe Stojakovića progovorio o izboru reprezentacije

Autor:

Sport

25.10.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada mi je najveći prioritet Stenford, rekao je mladi Stojaković.

SRBIJA ILI GRČKA, SRCE TATINO, ILI SRCE MAMINO: Sin Peđe Stojakovića progovorio o izboru reprezentacije

Foto: youtube.com/printscreen

Srbija i dalje nije izgubila trku za Andreja Stojakovića, sina Predraga Stojakovića. Iako se činilo da je mladi košarkaš izabrao da obuče dres reprezentacije Grčke, on je otkrio da i dalje nije presekao da li će nastupati za zemlju svoje majke ili svog oca.

On je trenutno student i igrač američkog univerzitetskog tima Stenford, a u intervju za grčki Cosmote TV odgovorio je i na goruće pitanje kada je u pitanju njegova karijera.

- Ne, nikako, nisam ništa odlučio! Uopšte nisam razmišljao o tome. Ne razmišljam za koju ću reprezentaciju igrati. Sada mi je najveći prioritet Stenford i kako ćemo se snaći ove godine. Kad dođe vreme da me reprezentacija bude pozvala, onda ću početi da razgovaram sa njima - rekao je mladi Stojaković, koji je rođen u Solunu 2004.

On se pototom dotakao i drugih tema, nama manje interesantnih. Otkrio je kako je i završio na Stanfordu, iako su ga želeli i Kentaki, UCLA, Teksas, Indijana, Florida, Lujvil, Tenesi, Oregon, UConn i Džordžija Tek.

Foto: Starsport

Predrag Stojaković

- Nisam voleo košarku pre korone. Samo sam igrao sa prijateljima kako bih radio nešto kad je dosadno. Pre četiri godine, tokom Kovida, škole su bile zatvorene, u Americi nije bilo ničega, u Kaliforniji. Bio sam svaki dan napolju sa ocem i igrali smo košarku, šutirali smo na koš. Tako smo počeli da radimo svaki da, osetio sam ljubav prema košarci - dodao je Andrej, pa otkrio i koji savet je dobio od oca Predraga:

- Da ostanem miran. Iako postoji pompa, čuću kako me ljudi psuju ili ću čuti aplauz, naučio me je da ne dozvolim da to uopšte utiče na mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading