SRBIJA JE DOBILA KOŠARKAŠA ZA NAREDNU DECENIJU: Nikola Jović BLISTA u NBA ligi nakon USPEHA sa reprezentacijom!

Autor:

Sport

21.10.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi krilni košarkaš dobija pravu priliku.

SRBIJA JE DOBILA KOŠARKAŠA ZA NAREDNU DECENIJU: Nikola Jović BLISTA u NBA ligi nakon USPEHA sa reprezentacijom!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Majamija doživeli su poraz u pripremnoj utakmici protiv Hjustona (110:104),ali ono što ljubitelje košarke u Srbiji više zanima je fantastična partija našeg Nikole Jovića.

Naime, Nikola je odigrao punih 26 minuta, a za vreme provedeno na parketu zabeležio je 10 poena, tri skoka i jednu asistenciju.

 

 

Erik Spolstra očigledno ima poverenje u Jovića, pošto je odigrao najviše minuta na parketu od svih igrača, a za vreme koje je mladi srpski as prove na terenu, Hit je imao +10.

Najzaslužniji za pobedu Hjustona na ovom meču bili su Džejlen Grin i Van Vilt sa po 20 postignutih poena, Tompson je ubacio 19, a Šengun 16 uz 12 skokova.

U poraženom timu najefikasniji bio je Hempton sa 17 poena, dok je Tajler Hiro ubacio 13.

Nadamo se da će ovo biti sezona proboja Nikole Jovića, koji je i na Mundobasketu pokazao da izrasta u fantastičnog košarkaša, a srebro sa svojim drugarima dalo mu je dodatno samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading