ČESTITAMO! Reprezentativac Srbije DIPLOMIRAO! Evo s kim je PROSLAVIO završetak škole!

Autor:

Sport

25.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za američke medije govorio o zanimljivoj temi.

ČESTITAMO! Reprezentativac Srbije DIPLOMIRAO! Evo s kim je PROSLAVIO završetak škole!

Foto: Starsport

"Orlovi"

Košarkaš Majamija Nikola Jović je dao ogroman doprinos osvajanju srebrne medalje. Već na debiju u nacionalnom dresu na velikim takmičenjima, na Mundobasketu u Manili, dobio je poverenje Svetislava Pešića i izrastao u startera.

Igrama je samo potvrdio da će u narednoj sezoni u timu sa Floride imati daleko veću minutažu nego prošle godine, kada je “vrelina” neočekivano stigla do finala NBA plej-ofa.

Priznao je Pešićev "orao" da je na poseban način proveo prve dane po povratku u Beograd sa Filipina.

Republika

Foto: Starsport

 

- Završio sam srednju školu. Bilo je to odmah po povratku sa Mundobasketa. Imali smo veliku proslavu u Beogradu, a dan kasnije sam otišao u školu, kako bih sve završio. Bilo je to dva dana pošto se završilo Svetsko prvenstvo - rekao je Jović tokom intervjua za “Majami Herald”.

Ovaj medij prenosi da Srbin nije mogao da polaže maturske ispite preko aplikacije zum, već je to morao da učini to na licu mesta. Zbog toga je objasnio način na koji je proslavio diplomu srednjoškolca:

- Imali smo sjajni porodični ručak. Proslavio sam to sa porodicom. Imam sliku diplome u telefonu - dodao je Jović.

Podsetimo, momak koji je rođen u Lesteru nastupao je svojevremeno za Megu, a u dresu Majamija je upisao 15 mečeva regularne sezone i u proseku beležio 5,5 poena.

- Početna ideja je bila da odem u Srbiju i pomognem timu koliko god mogu. Stvarno sam želeo da vidim gde se trenutno nalazim, koliko sam dobar u odnosu na naše momke jer sam odrastao gledajući ih i često sam razmišljao da želim da budem kao oni. Zato sam stvarno želeo da vidim gde se trenutno nalazim u poređenju sa njima. Naravno, potpuno sam se posvetio radu i pokušaju da napredujem. Ispalo je odlično. Igrao sam puno, što mislim da niko nije očekivao da ću toliko igrati i imati takvu ulogu. Ali trener je verovao u mene i uradio sam neke sjajne stvari za tim, pa sam se osećao sjajno. Zaista je bilo važno za mene da samo nastavim da igram.

Tokom plej-ofa je odigrao sedam utakmica u svojoj ruki sezoni, međutim, sa znatno malim periodom na parketu, jer je igrao 1,8 minuta prosečno po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading