DUŠKO BRANI DUŠKA! Vujošević: Ivanović je fanatik, ozbiljan i moralan čovek! Treneri KAO UGROŽENA VRSTA!

Autor:

Sport

22.10.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana o sunarodniku.

DUŠKO BRANI DUŠKA! Vujošević: Ivanović je fanatik, ozbiljan i moralan čovek! Treneri KAO UGROŽENA VRSTA!

Foto: Starsport

Dule Vujošević

Razlaz Crvene zvezde Meridiabnet i trenera Duška Ivanovića izazvao je brojke reakcije. Između ostalih oglasio se i crnogorski stručnjak Duško Vujošević, koji je samo u superlativu govorio o svoj zemljaku.

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević smatra da smena Ivanovića nije dobar potez.

- Mislim da to nije dobro, pričam sa aspekta trenera. Za Ivanovića znam da je veoma ozbiljan i do kraja, fanatično posvećen poslu. Bio je ozbiljan igrač, jako značajan za uspeh Jugoplastike, koja je stigla i do titule šampiona Evrope. Nastavio da se bavi košarkom, to jest školom Aleksandra Nikolića i Božidara Maljkovića. On je bio trener u velikim klubovima. Ozbiljan je i moralan čovek - kaže za "Kurir" Vujošević.

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Zatim je, poučen svojim iskustvom s Partizanom, podsetio šta misli o otpremninama za raskid ugovora sa trenerima. 

- Jeste trenerski posao takav, svi koji vode klubove i navijači treba da shvate da, ako trener pristane za određeni iznos da radi, da je pristao da za taj iznos bude i smenjen. Ne treba da se dodatno iščuđavaju zašto onda, na primer, Saša Obradović želi da naplati. Jugoslovenska košarka je bila dobra kad su treneri imali velika prava i bili poštovani. Sada to za trenere ne može da se kaže - dodao je Duško Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading