TRENUTAK ZA PAMĆENJE! Legendarni NBA tandem Nejpir-Voker ponovo ZAJEDNO! Evo kako je protekao PRVI susret posle dugo VREMENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji plejmejkeri Univerziteta Konektikat opet na okupu.

TRENUTAK ZA PAMĆENJE! Legendarni NBA tandem Nejpir-Voker ponovo ZAJEDNO! Evo kako je protekao PRVI susret posle dugo VREMENA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Proslavljeni tandem spaja jedna, naizgled holivudska priča, koja se desila pre 12 godina, a akteri su bili momci koji će se na parketu Štark arene naći jedan naspram drugog, ali u dresovima protivničkih klubova.

Bolji poznavaoci košarke pamte dešavanja u koledž košarci SAD, bila je to 2011. godina, kada je Univerzitet Kontektikat uspeo da dođe do svoje treće titule prvaka NCAA lige.


Sada je njihov susret u Areni pred meč Crvene zvezde Meridianbet i Monaka ovekovečen snimkom koji će se definitivno proširiti društvenim mrežama, naročito "preko bare".

Šabaz Nejpir i Kemba Voker danas brane boje beogradskih i francuskih crveno-belih, a mnogo zajedničkih stvari pratilo ih je kasnije kroz karijeru, kao i dolazak u Evropu, gde danas traže svoje uhlebljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading