POZNATA PEVAČICA POČELA DA PIJE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Majka joj pravila društvo u alkoholisanju, isplivao novi SKANDAL!

Autor:

Zabava

18.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje ostavilo javnost bez teksta.

POZNATA PEVAČICA POČELA DA PIJE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Majka joj pravila društvo u alkoholisanju, isplivao novi SKANDAL!

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna pevačica Britni Spirs sve je ostavila u šoku nedeljama pre nešto što će njeni memoari "Žena u meni" ugledati svetlost dana i stići u knjižare krajem ovog meseca, kako je najavljeno.

Britni je veoma mlada postala zvezda zahvaljujući „Miki Maus klubu“ nakon čega je otpočela solo karijeru. Međutim, ubrzo je dobila epitet posrnule zvezde, te je njen život propraćen brojnim skandalima, a sada je otkrila da je alkohol počela da konzumira sa majkom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

- Počele smo iz zabave, negde od osmog razreda, mama i ja smo se vozile dva sata od Kentvuda do Biloksija u Misisipiju, i dok smo bile tamo, pile bismo 'daiquiris', a naše bi koktele zvale 'toddies' - ispričala je pevačica, kako prenosi People.

Ona tvrdi da su joj pijanstva sa majkom u lepom sećanju za razliku od pijanstva njenog oca ​Džejmija.

- Sviđalo mi se što sam mogla s vremena na vreme da pijem s mamom. Način na koji smo pile nije nimalo sličan načinu na koji je to radio moj otac. Kad je pio, postajao je depresivniji i zatvarao se, mi smo postajale srećnije, življe i pustolovnije - napisala je Britni.

Iako je poznato da odnosi u njenoj porodici nisu najbolji, Britni tvrdi da joj je detinjstvo u lepom sećanju. 

- Bilo je nešto tako predivno normalno u tom periodu mog života: maturska zabava, vožnja po našem malom gradu, odlazak u bioskop... Ali istina je da su mi nedostajali nastupi - priznala je Britni.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Podsećamo, Britni Spirs abortirala je dete Džastina Timberlejka 2000. godine u periodu kada je slavan par bio u vezi, jer pevač u to vreme "nije bio spreman da postane otac". Princeza popa, kako su je tada mnogi nazivali Britni (42) koja je bila u ljubavnoj vezi sa Timberlejkom u periodu između 1999. i 2002. godine, iznela je mučne detalje o spomenutom abortusu u svojim memoarima "Žena u meni", u kojima je otkrila da je zatrudnela sa 19 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading