SAD ĆEMO I MI DA TUČEMO: Aleksi Avramoviću prekipelo posle Barselone

Autor:

Sport

18.10.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moramo da napravimo korak napred, rekao je bek Partizana posle Barselone a pred gostovanje Olimpijakosu.

SAD ĆEMO I MI DA TUČEMO: Aleksi Avramoviću prekipelo posle Barselone

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Jan Veseli

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone sa 92:83 u trećem kolu Evrolige. Izabranici Željka Obradovića dali su sve od sebe nošeni gromoglasnom podrškom krcate Arene, ali im ni vetar u leđa od 19.227 navijača nije bio dovoljan.

Jedan od razloga je gruba igra španske ekipe koju su sudije tolerisale, pa je u više navrata publika ostala zatečena kako im nešto nije svirano kada je bio očigledan prekršaj. Na to je ukazivao Žoc, ukazivali su igrači, ali uzalud. Zato je Aleksa Avramović, jedan od glavnih aduta crno-belih rešio da promeni ploču po sistemu "ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se". On je pred put na gostovanje Olimpijakos u četvrtak obećao da će biti još borbeniji.

Foto: Starsport

 

- Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos igra tvrdo generalno i na mali broj poena, ali treba zaustaviti Milutinova i Volkapa. Imaju stvarno dobar i dubok roster. To bih promenio u odnosu na duel sa Barselonom. Oni su igrali dobru utakmicu, tukli su oni nas više nego mi njih. Baš su nas tukli. E, sada ćemo i mi da tučemo. Moramo da napravimo korak napred, da se više dodajemo i da pokušamo da pobedimo. Imamo kvalitet da pobedimo Olimpijakos. Odlučivaće detalji, nadam se da ćemo biti fokusirani - rekao je Avramović pred put u Grčku.

Da je podvig u Atini moguć smatra i trener Željko Obradović.

Foto: Starsport

 

- Olimpijakos je tim koji je napravljen da se bori fajnal-for. Prošle sezone su igrali finale, igrali su izvanrednu košarku. Ove sezone su imali probleme sa povredama koji su sada sanirani. U njihvoj dvorani će biti vrlo teško, doveli su igrače koji su popunili prazninu posle odlaska nekih igrača. Nas u svakom smislu čeka vrlo težak meč. Ako želiš dobro da igraš u Evroligi moraš na visokom nivou sa koncentracijom da budeš svih 40 minuta. Mora da se zagradi koš, da se ne uzimaju igra pametno u napadu. Sve su to detalji - poručio je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
HITNO PLEJ I CENTAR TU JE SPAS

18.10.2023 14:25

Oces ako ti SUDIJE dozvole !