PARTIZAN JURI PRVENAC U EVROLIGI! Evo gde možete da gledate TV prenos meča crno-belih protiv Asvela!

Autor:

Sport

12.10.2023

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Željka Obradovića u drugom kolu gostuju u Vilerbanu.

PARTIZAN JURI PRVENAC U EVROLIGI! Evo gde možete da gledate TV prenos meča crno-belih protiv Asvela!

Foto: Starsport

KK Partizan

Posle ubedljivog poraza na startu evroligaške sezone od Makabija u Tel Avivu, košarkaši Partizana u drugom kolu ponovo gostuju, ali u Vilerbanu.

Crno-beli će protiv Asvela, koji je takođe doživeo debakl na otvaranju najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja od Crvene zvezde Meridianbet u Štark areni, pokušati da dođu do prvenca u novom ciklusu i iskupe se za neuspeh u Izraelu.

Pred izabranicima Željka Obradovića je veliki izazov, kako bi izbegli identičan početak prethdonog ciklusa, kada su takođe startovali u Evroligi s dva vezana poraza.

Republika

Foto: Starsport

 

Naučili su "lekciju" crno-beli, pa su u međuvremenu deklasirali Krku u Novom Mestu, u okviru druge runde AdmiralBet ABA lige, a najtrofejniji evropski stručnjak je u toj utakmici odmarao Poljaka Mateuša Ponitku, koji će po svemu sudeći biti spreman za večerašnji meč i staviti se na raspolaganje Obradoviću.

Nasuprot Beograđanima, Asvel želi da se iskupi za bruku doživljenu u duelu protiv Crvene zvezde Meridianbet, pošto su pred delijama izgubili rezultatom 74:93. Potpuno drugačije rezultate Francuzi beleže u nacionalnom šampionatu, gde im ide po planu, ali je Evroliga ipak veliki zalogaj za njih. Nema sumnje, ipak, da će tim iz Vilerbana nekom favoritu sigurno pokvariti planove.

Direktan prenos meča možete pogledati na TV Sport klub 1 sa početkom od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading