DOUŽER ZABORAVIO MAKABI: Samo nam je nebo granica, Žoc je legenda sa razlogom!

Autor:

Sport

11.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac optimista pred gostovanje Partizana Asvelu (četvrtak, 20.00).

DOUŽER ZABORAVIO MAKABI: Samo nam je nebo granica, Žoc je legenda sa razlogom!

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer i Željko Obradović

Duel Asvela i Partizana u drugom kolu Evrolige na programu je u četvrtak od 20 časova, a tim povodom govorio je Pi Džej Doužer, jedno od najvećih pojačanja.

Crno-beli su, podsetimo, na startu elitnog takmičenja poraženi od Makabija u Tel Avivu, pa je američki bek razgovor za "Sport klub" započeo tom temom.

- Uzeli smo snimak sa naše poslednje evroligaške utakmice i mnogo smo ga analizirali. Želeli smo da vidimo gde su nam bile slabosti u prethodnom duelu i želeli smo to da zategnemo. Mislim da smo veoma dobro pripremilli utakmicu koja sledi. Spremni smo i radujemo se - rekao je Pi-Džej Doužer i dodao:

- Učestvovao sam u nekim tako dugim sesijama u svojoj karijeri. Na kraju, to je dobro za tim i dobro za mene. Snimak ne laže, pa možemo da vidimo sve u 4K, što volimo da kažemo. Mislim da smo svi imali korist od toga i naučili smo mnogo. Čeka nas još posla. Još je navikavamo i uklapamo i pokušavamo da razumemo jedni druge. Nebo nam je granica. Imamo sjajnu grupu i jedva čekamo da vidimo gde će nas ova sezona odvesti.

Doužer je lako prebrodio period adaptacije na Evropu.

- Samo se trudim da se prilagodim svakog dana i da napredujem. Znate, imam sjajne saigrače i sjajne trenere koji mi omogućavaju da to uradim i pomažu mi. Sjajno se slaže sa Željkom Obradovićem. Uvek želite da igrate za trenera koji ima visoka očekivanja od vas i mnogo zahteva. Mislim da ponekad popustljivi treneri mogu da previde neke stvari i uzmu to zdravo za gotovo. Imamo tim koji ceni način rada koji neguje naš trener. On je legenda sa razlogom i drago mi je što imamo priliku da igramo za njega - zaključio je Doužer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading