TRENER ZVEZDE OGORČEN ZBOG RATA U IZRAELU! Bahar PODELIO sliku iz Beograda! Oduševio ga je OVAJ prizor! (FOTO)

Autor:

Sport

12.10.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak zabrinut dešavanjima u svojoj domovini.

TRENER ZVEZDE OGORČEN ZBOG RATA U IZRAELU! Bahar PODELIO sliku iz Beograda! Oduševio ga je OVAJ prizor! (FOTO)

Foto: Starsport

Užasne scene koje stižu svakodnevno iz Izraela zbog rata nastalog u toj državi, zabrinule su sve, pa i trenera Crvene zvezde Baraka Bahara.

Poput svojih sugrađana i bivši šef struke Makabi Haife užasnut je dešavanjima posle terorističkih napada Hamasa i saveznika na njegovu zemlju.

Nema sumnje da i Bahar takođe preživljava teške momente, ali je sa druge strane srećan zbog neizmerne podrške koju dobija iz Srbije.

Foto: printscreen/instagram

 

Naime, strateg srpskog šampiona je slikao zgradu na kojoj je projektovana izraelska zastava u čast podrške tom narodu.

Fotografija je nastala u srpskoj prestonici, a Barak je i pre nekoliko dana objavio potresni snimak iz svoje države, naglasivši tom prilikom da "svet mora da zna za katastrofu".

Crvena zvezda će posle reprezentativne pauze, 21. oktobra ugostiti Javor iz Ivanjice, dok četiri dana kasnije gostuje Lajpcigu u trećem kolu Lige šampiona.

U međuvremenu, sa Marakane su objavili kako može da se dođe do ulaznica za meč protiv bundesligaša na najvećem srpskom stadionu, koji se igra 7. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading