OPASNOST ZA ZVEZDU! Lajpcig ZAVRŠIO veliko POJAČANJE!

Autor:

Sport

12.10.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bundesligaš potpisao sjajnog vezistu.

OPASNOST ZA ZVEZDU! Lajpcig ZAVRŠIO veliko POJAČANJE!

Foto: Ap photo

Holandski fudbaler Ćavi Simons pruža odlične partije u Bundesligi, braneći boje Zvezdinog rivala u Ligi šampiona ekipe Lajpciga. Ovaj 20-godišnji vezista blista u dresu "bikova", ali kao pozajmljeni igrač Pari Sen Žermena.

Od početka nove sezone, Simons je postigao tri gola i imao četiri asistencije. Prethodne sezone su ga pariški "sveci" doveli iz PSV Ajndhovena, a ceo transfer koštao ih je "svega" četiri miliona evra, pa je odmah prosleđen na pozajmicu u redove nemačkog tima.

Prema pisanju nemačkog Bilda, postoji velika šansa da Simons ostane u Lajpcigu i naredne sezone, obzirom da Parižani raspolažu velikim brojem igrača na toj poziciji.

Foto: Ap photo

Ćavi Simons

Francuski tim ima dosta dobrih fudbalera na desnom krilu, a jedan od uslova da Simons ostane u Nemačkoj je da ima redovnu minutažu, kao i da klub i u narednoj godini obezbedi plasman u najelitnije klupsko takmičenje.

Simons se u potpunosti afirmisao, i nema sumnje da će u budućnosti biti jedan od najboljih fudbalera sveta, dok će odbrana Crvene zvezde na njega morati da obrati posebnu pažnju u dvomeču koji predstoji s nemačkim viceprvakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading