UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Povredio se NAJBOLJI igrač Zvezde!

Autor:

Sport

11.10.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prethodnom periodu ostavio je najupečatljiviji utisak.

UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Povredio se NAJBOLJI igrač Zvezde!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Crvena zvezda je u Ligi šampiona postigla tri gola, a dva su bila delo Osmana Bukarija.

Posle aktuelnog prvaka Evrope Mančester sitija (1:3), brzonogi ofanzivac bio je strelac i u poslednjem remiju s Jang Bojsom na Marakani (2:2), čime je samo potvrdio da igra u sjajnoj formi.

Dolaskom Baraka Bahara na klupu Zvezde, reprezentativac Gane je doživeo procvat na startu nove sezone. Odlično se snašao u svim ulogama koje mu je novi trener namenio, a stigao je da upiše i asistenciju, dokazavši da je u najboljoj seriji od svih fudbalera iz crveno-belog tabora.

Pred nedavni duel protiv Švajcaraca, na Marakanu su stigle lepe vesti iz Afrike. Podsetimo, Bukari je nagrađen time što je uvršten u tim kola Lige šampiona, a potom je i pozvan u reprezentaciju svoj države, međutim, sada su usledile loše informacije...

Republika

Foto: Starsport

 

Tamošnji savez objavio je da krilni fudbaler Crvene zvezde neće biti na raspolaganju selektoru, jer je zadobio povredu zbog koje će propustiti reprezentativno okupljanje.

Istina, detalji povrede još uvek nisu poznati, ali je izvesno da selektor "crnih zvezda" neće imati Bukarija na raspolaganju za prijateljske mečeve protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading