ZVEZDA ILI PARTIZAN? Novopečeni reprezentativac Srbije PRIZNAO ko mu je BLIŽI srcu! Mnogi su se ŠOKIRALI!

Autor:

Sport

11.10.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Sankt Galena Mihailo Stevanović debitovaće u timu Srbije do 21 godine.

ZVEZDA ILI PARTIZAN? Novopečeni reprezentativac Srbije PRIZNAO ko mu je BLIŽI srcu! Mnogi su se ŠOKIRALI!

Foto: www.profimedia.rs

SRBIN: Mihailo Stevanović

Iako je prošao sve mlađe selekcije Švajcarske, ovaj momak rođen 4. januara 2002. godine odlučio je da nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Usledio je poziv selektora Dušana Đorđevića koji nije mogao da odbije:

- Igrao sam za Švajcarsku do omladinaca, onda je usledila pauza zbog korone i više me nisu zvali. Potom me je pozvala Srbija i nije mi bilo teško da donesem odluku. Osećam se kao Srbin i želi da igram srcem za svoju zemlju - rekao je Mihailo Stevanović za "Žurnal".

Na poziciji centralnog veznog fudbalera se proslavio u švajcarskom prvoligašu Sankt Galenu, ali je mnoge iznenadio pitanjem za koga navija u Srbiji od večitih rivala, Crvenu zvezdu ili Parizan?

- Navijam za Zvezdu i za Partizan! Imam drugare koji igraju u Srbiji. Lepo je videti ih u Ligi šampiona. Jedva čekam da doživim osećaj kad zaigram za Srbiju. Lepo su me prihvatili u reprezentaciji. Veliki momenat u mom životu - iznenadio je novopečeni član "orlića", koji je tom prilikom otkrio svoju veliku želju:

- Cilj mi je da jednog dana zaigram za A reprezentaciju Srbije! Ali, moram, korak po korak - istakao je Stevanović, koji se nedavno proslavio golom protiv Jang Bojsa, kada je srušio Zvezdinog rivala u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading