OVO JE BIVŠA ŽENA DADA POLUMENTE KOJE SE RAZVELA ZBOG SKANDALA: Zbog jednog je oduševila DUBAI, prava bomba i lepotica (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.10.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Mekić jedno vreme živela je u Turskoj, a mnogi je znaju kao bivšu ženu Dada Polumente.

OVO JE BIVŠA ŽENA DADA POLUMENTE KOJE SE RAZVELA ZBOG SKANDALA: Zbog jednog je oduševila DUBAI, prava bomba i lepotica (FOTO)

Foto: Instagram/selmamekicc

Selma Mekić

Pevač Dado Polumenta bio je u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara. Međutim, nakon samo pet meseci braka odlučili su da se razvedu. 

Inače, Selma je diplomirani pedagog, modna kreatorka i stilistkinja. Očigledno, jedna je od primećenijih žena iz Novog Pazara. Pre nekoliko godina bila je poznata kao kaligrafkinja zbog čega joj je posao modne kreatorke pravi izazov kako je istakla jednom prilikom. Koristi svaki momenat da se istakne, a često i nosi hidžab. Posvećena je borbi za ženska prava, a jedno vreme živela je u Turskoj.

Foto: Instagram/selmamekicc

Bivša supruga Dada Polumente

Ona stvara zanimljive i prelepe hidžabe, a dizajnerske komade predstavila je i 2022. godine u Dubaiju. Mnogi je prepoznaju jer je bila u braku sa pevačem Dadom Polumenta, a o istom je govorila početkom ove godine.

- On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće - napisala je ona u svojoj objavi očigledno isprovocirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

Da podsetimo, oni su se venčali 2012. godine u Novom Pazaru, a tada je na veselju prisustvovao i njegov sin Dorijan kog je dobio iz vanbračne zajedinice sa Anom Marijom Kikoš. Navodno, razlog rastanka je želja za noćnim životom što nije u skladu sa mišljenjem njegove bivše supruge, kako su tada pisali mediji.

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide, jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama - izjavio je pre skoro deset godina izvor blizak ovom paru za "Kurir".

On danas ima dvoje dece sa manekenkom Ivonom Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading