NISU RAZGOVARALI CELO LETO! Vlasnik Denvera OTKRIO zašto nije OKRENUO Jokića!

Autor:

Sport

04.10.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Nagetsa odmor proveo u Srbiji.

NISU RAZGOVARALI CELO LETO! Vlasnik Denvera OTKRIO zašto nije OKRENUO Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik Denvera Džoš Krenke je otkrio da se niko nije čuo sa najzaslužnijim za osvajanje istorijske NBA titule "grumenja", od kada je Nikola Jokić napustio SAD, pa sve do pre nekoliko dana.

- Juče smo razmenili poruke prvi put posle nekoliko meseci. Zamislite samo koliki teret je on nosio u ovih nekoliko prethodnih sezona. I cela ekipa je nosila, svakako, ali on posebno. Sve vreme je igrao najbolju košarku na svetu. Dobio je dve MVP nagrade u nizu, trebalo je i treću, barem po meni, ali teret koji to nosi, i fizički i psihički, a naročito u njegovom slučaju kada je na duži vremenski period bio bez Džamala Mareja i Majkla Portera juniora, težina tog zadatka je bila nestvarna. Čuo sam baš trenera Melouna na radiju kako je rekao nešto slično, pa smo ga, na neki način, ostavili na miru - rekao je Krenke.

Foto: Ap photo

 

On je apostrofirao koliko je srpski centar poseban kao igrač i čovek.

- Bilo je divno, kao što sam njemu poslao u jednoj jučerašnjoj poruci, videti ga. Šta god da je ono radio, skakao unazad sa gumenog čamca u reku, igrao po koncertima sa društvom, uživao u životu… Jer, na najvećoj sceni koju košarka ima, red je da svet sazna kakva je ličnost Nikola Jokić. A ja mislim da je on neverovatno posebna osoba. I, za njega je taj odlazak iz košarke da bi bio sa porodicom, prijateljima, to ponovno spajanje sa onim što on u svojoj suštini jeste, čist dobitak, baš kao što je i za Nagetse, ali i za košarku u celini. Jer, vraća nam se svež - istakao je Krenke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading