VUJOŠEVIĆ KAMIKAZA: Jutrošnji udes u Beogradu NIJE MU PRVI sudar

Autor:

Sport

27.09.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni košarkaški trener i ranije lupao svoj terenac.

VUJOŠEVIĆ KAMIKAZA: Jutrošnji udes u Beogradu NIJE MU PRVI sudar

Foto: Starsport, Shutterstock

Duško Vujošević izazvao je saobraćajnu nesreću jutros u Beogradu kada je svojim terencem BMW udario dva parkirana vozila a onda i u zid jednog lokala u Njegoševoj ulici dok je izlazio iz garaže. Na sreću povređenih osoba nema, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilima i lokalu.

Međutim, ono što zabrinjava je da je proslavljeni košarkaški trener, pre svega Partizana, navodno, vozio sa isteklom vozačkom dozvolom. Pritom mu ovo nije prvi incident u saobraćaju i udes u kojem je, srećom, prošao bez težih povreda.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Vujošević je 2015. godine u avgustu imao manji udes kod novobeogradskog tržnog centra Ušće kada se svojim terencem BMW X3, krećući se iz pravca Brankovog mosta sudario sa automobilom koji se kretao iz pravca Tržnog centra Ušće.

Takođe, juna 2014. Vujošević je imao saobraćajku na Autokomandi kada se sudario sa tramvajem, tačnije, tramvaj je udario u zadnji desni ugao njegovog terenca. Međutim, imajući u vidu saobraćajne propise i to da šinsko vozilo ima prednost na kružnom toku,  odnosno da automobil nema šta da traži u njegovoj traci u tom delu grada, košarkaški trener je bio kriv za ovaj udes te je morao da plati veliku kaznu.

Republika

Foto: Twiter.com/screenshot

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading