SA DEDINJA DO ZVEZDA: KK Savski venac pravi igrače za Partizan, osvajače regiona, koledž košarkaše...

Autor:

Sport

13.09.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Srzić mlađi govorio je o besplatnoj školici košarke za najmlađe.

SA DEDINJA DO ZVEZDA: KK Savski venac pravi igrače za Partizan, osvajače regiona, koledž košarkaše...

Foto: pixabay.com

KK Savski venac ne treba reklamu! U prilog mu idu dosadašnji rezultati rada sa decom, koji su nakon filtera u besplatnoj školici košarke izrasli u uzdanice najvećih klubova na ovim prostorima, osvajači AdmiralBet ABA lige, koledž košarkaši... Treninzi se održavaju u OŠ "Radomir Putnik" na Dedinju, o polaznicma brinu poznata imena trenerskog zanata, besplatni su za najmlađe uzraste, a više o tome saznali smo od Dejana Srzića, predsednika KK Savski venac.

- Od prvog do trećeg razreda osnovne škole kod nas je za polaznike košarkaške škole sve apsolutno besplatno. Takođe i za decu koja pohađaju vrtić. A već od trećeg do osmog razreda počenje da se naplaćuje. Decu prvim košarkaškim koracima podučavaju velika imena trenerskog sporta u Srbiji. Pre svih moj otac Dejan Srzić Susla, koji je glavni trener. Tu sam i ja, Dejan Srzić junior, kao i Vojislav Vejzović. Treninzi se održavaju u Osnovnoj školi Radomir Putnik na Dedinju. Kod nas je stastav Savo Drezgić, koji je zapao za oko slavnom Željku Obradoviću i sada je prvotimac Partizana. Eto kako se radi kod nas, to nam je najbolja reklama. Veliki broj dece je prošao kroz naš klub, ima osvajača AdmiralBet ABA lige, neki su na koledžu, ma ima ih svuda po svetu. Imamo i individuealne košarkaške kampove u Srbiji, Hrvatskoj i Mađarskoj, gde radimo uglavnom sa igračima iz Evropske unije. Oni dolaze kod nas da uče ono što bi kod kuće savladali za deset godina. Beogradski kamp je u hali Dinamik na Dorćolu, dok je hrvatski u Makarskoj - kaže Dejan Srzić mladić, predsednik KK Savski venac. 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading