DULE VUJOŠEVIĆ SRUŠIO PARTIZAN: Otkrivamo TAJNU ŠOKANTNOG PORAZA crno-belih!

Autor:

Sport

21.09.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su mnogi zaboravili.

DULE VUJOŠEVIĆ SRUŠIO PARTIZAN: Otkrivamo TAJNU ŠOKANTNOG PORAZA crno-belih!

Foto: Starsport

Obradović i Vujošević u zagrljaju

Košarkaši Partizana nisu uspeli da osvoje Superkup AdmiralBet ABA lige, pošto su u finalu poraženi od Studentskog centra rezultatom 83:81 (25:22, 17:18, 21:26, 20:15).

Zabrinuo je ovaj poraz grobare, a nije prvi put da se muče protiv ekipe iz Podgorice.

Neki će pomisliti da je slučajnost, ali stvar koja upada u oči je da Studentski centar ima pomoć čoveka koji Partizan poznaje u dušu, njihovog bivšeg proslavljenog trenera Duleta Vujoševića.

Vujošević je 8. septembra 2022. godine preuzeo ulogu stručnog konsultanta SC Derbija, a očigledno je da ih je dobro pripremio na rivale, posebno Partizan.

 

 

Nakon bolnog ispadanja od Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige prošle godine, crno-bele je dočekala četvrtfinalna serija Admiral Bet ABA lige i upravo Studentski centar.

Prva utakmica u Areni i šok, Podgoričani su slavili rezultatom 84:83 i tako napravili senzaciju.

Uspeo je Partizan teškom mukom da vrati brejk u drugom meču u glavnom gradu Crne Gore i da slavi rezultatom 81:79, a potom i da savlada istog rivala u Beogradu rezultatom 112:83 i tako prođe u polufinale regionalnog takmičenja, gde su kasnije izbacili Cedevita Olimpiju, a zatim u finalu pobedili Crvenu zvezdu Meridianbet i tako osvojili titulu.

Da su kojim slučajem izgubili seriju od Studentskog centra, bilo bi veliko pitanje da li bi igrali Evroligu ove sezone, a pričalo bi se o potpunoj katastrofi.

Studentski centar odlično radi, a to je potvrdio i Dule Vujošević u izjavi kada je preuzeo ulogu u klubu.

- Klub ima takav program stvaranja igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i posle jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni - izjavio je tada Vujošević.

Očigledno je da je trofejni trener otkrio tajne "svojih" i pomogao Andreju Žakelju da nadmudri Željka Obradovića dva puta u godinu dana, a to je nešto čime ne može mnogo trenera da se pohvali.

Što se Partizana tiče, pod hitno moraju da se vrate u kolosek ukoliko žele da odbrane titulu na Jadranu, kao i da prevaziđu prošlogodišnji uspeh iz Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading