NE ŽELI DA PRIČA O NJEMU: Obradović uzrujan posle šokantnog poraza u finalu Superkupa!

Autor:

Sport

20.09.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih vidno nezadovoljan nakon ispuštenog trofeja.

NE ŽELI DA PRIČA O NJEMU: Obradović uzrujan posle šokantnog poraza u finalu Superkupa!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana doživeli su šokantan poraz od Studentskog centra u finalu Superkupa AdmiralBet ABA lige.

Posle meča za trofej, svoje utiske je izneo šef stručnog štaba "parnog valjka" Željko Obradović.

Prisustvovali smo veoma dobrom meču, sve se odlučilo u par zadnjih sekundi. Čestitam Studentskom centru na osvojenoj tituli i specijalno čestitam Andreju Žakelju. Mislim da je izvanredno vodio ekipu. Igrali su na vrhunskom nivou ceo turnir. Imali smo priliku da privedemo lako kraju, ali smo napravili brzoplete odluke u napadu, a onda smo u odbrani dozvoili da se vrate u meč, potom lošom odbranom trojke su poveli, mi smo promašili zicer ispod koša. Pričati o zadnjem napadu i odbrani nikad nisam voleo. Čestitao bih ponovo SC Derbiju na zasluženom trofeju - rekao je popularni Žoc posle meča.

Upitan je bio da prokomentariše poslednji napad svog tima, kada je Fren Kaminski pokušao da donese produžetak crno-belima.

Nije bila improvizacija, znali smo kako će reagovati, jedno od rešenja je bilo to. Uvek morate timu ponduiti više rešenja, on je bio sam ispod koša. On je bio sam ispod koša, promašio zicer i to je sastavni deo igre.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

U Podgorici nije bilo Mateuša Ponitke, pa su prisutni novinari pitali Željka da pojasni kakva je situacija sa Poljakom.

Ne bih sada pričao o Ponitki, on je ceo pripremni period bio sa nama. Imao je tu povredu koja ga je sprečila da bude sa ekipom i sumnjam da će i u petak putovati sa nama. Srećna je okolnost da do prve utakmice u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi imamo još desetak dana, videćemo kakva je situacija. Neki igrači moraju da se odmore, a za neke moramo da poradimo na formi da vidimo da li možemo da im damo malo veću minutažu. Pripremni period je uvek takav, neki su manje neki više spremni i uvek se reaguje dok ne počne ono što je najvažnije a to su zvanične utakmice. Hvala navijačima Partizana na fenomenalnoj atmosferi koju su napravili - podvukao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading