BRED PITOVA DEVOJKA KUPUJE DROGU: Uhvaćena na delu, slike obišle svet! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit i Ines de Ramon zabavljaju se od novembra 2022. godine, a nju su fotografi uslikali kako kupuje kanabis.

BRED PITOVA DEVOJKA KUPUJE DROGU: Uhvaćena na delu, slike obišle svet! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit

Devojka Bred Pita, Ines de Ramon, koja je po zanimanju fitnes trenerka i influenserka ušla je u prodavnicu kanabisa, u Los Anđelesu, noseći opuštenuu odeću na sebi i velike naočare koje su prekrivale njeno lice. Iako se trudi da se sakrije od očiju javnosti i da sve radi u privatnpsti, to nije moguće otkako je u vezi sa jednim od najpopulatrnijih glumaca iz Holivuda. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ines de Ramon

Inače, Ines je bila u braku sa zvezdom Vampirskih dnevnika, Polom Veslijem. Vesti o razlazu Pola i Ines nakon tri godine braka pojavile su se u septembru 2022. što je bilo samo par meseci pre nego što je ona ozvaničila vezu sa Bredom. 

Ines radi i kao dizajnerka nakita, ima 30 godina, a toliko je i glumac stariji od nje. 

Podsetićemo da je Anđelina Džoli optužila Breda Pita za nasilje u porodici. Takođe, optužila ga je da je alkoholičar, a zapravo je ona ta koja je više puta uslikana sa flašama vina, a nekadašnje dadilje potvrdile su da glumica često pije, i to sama, kao i da su deca van kontrole, čemu je svojevremeno i Bred Pit pokušao da stane na put, međutim Anđelina je neumoljiva.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Anđelina Džoli i Bred Pit

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading