MOŽEMO SA SVAKIM DA SE MERIMO: Žakelj sija od sreće nakon što je srušio Obradovića i Partizan u velikom finalu!

Autor:

Sport

21.09.2023

00:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener "studenata" prezadovoljan zbog osvojenog pehara.

MOŽEMO SA SVAKIM DA SE MERIMO: Žakelj sija od sreće nakon što je srušio Obradovića i Partizan u velikom finalu!

Foto: Starsport

Andrej Žakelj

Košarkaši Studentskog centra uspeli su da osvoje prvi pehar u novoj sezoni, pošto su pobedili Partizan u finalu Superkupa AdmiralBet ABA lige.

Posle osvojenog trofeja, svoje impresije izneo je strateg "studenata" Andrej Žakelj.

Prvo moram da čestitam momcima. Ja kao trener uživam kad ih gledam kako se bore, kad imaju ovakav pristup, meni je drago zbog njih. Treniraju jako, dobro i rezultati moraju da dođu. Možda to niko nije očekivao, mi smo odmah sinoć posle polufinala razgovarali o pobedi u finalu. Tako je bilo i na pripremi meča. Momci su to shvatili i išli su sa pristupom da pobede Partizan. Utakmica je bila zanimljiva manje-više, mi smo bili u prednosti, na kraju malo pad koncentracije, ali mislim da je opet uz malo sreće naša želja i borba dobila utakmicu. Čestitam Partizanu na odličnoj utakmici i želim im sve najbolje ove sezone - rekao je Žakelj.

Republika

Foto: Starsport

Andrej Žakelj

Gubili su Podgoričani osam poena razlike, tri minuta pre kraja.

Ja sam tu treću sezonu. Mislim da je to neki naš prepoznatljiv znak. Tako mi i treniramo. Ja to od njih zahtevam, tako da mislim da kao što sam rekao to sinoć, kada imamo energiju, što se tiče borbe i pristupa, možemo sa svakim, ako nemamo, imamo problema sa svakim. To je jedan uslov i ja kao trener ću na tome da insistiram.

Upitan je zatim da li njegov tim ove sezone može da napravi korak više u odnosu na prethodnu.

Mislim, gledajte, ovo je pripremni period i glavna stvar je ligaški deo. Ovaj uspeh je dobrodošao za klub i igrače, da mogu da napreduju, da vide da mogu da igraju na visokom nivou. To je drugo takmičenje, ja sam glavom u toj prvoj utakmici. Posle ovoga se malo i bojim. Danas da slavimo, sutra moramo da se smirimo, da počnemo da razmišljamo o ligi. To je uspeh za klub koji je ambiciozan i želi da radi. Meni je drago zbog svih ostalih koji rade u klubu - poručio je Žakelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading