IMA SE, MOŽE SE: Željko Obradović nosi sat od 55.000 evra (FOTO)

Autor:

Sport

26.09.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista je prelep komad nakita.

IMA SE, MOŽE SE: Željko Obradović nosi sat od 55.000 evra (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Šef stručnog štaba KK Partizan, Željko Obradović, između dve košarkaške sezone obnovio je svoju kolekciju satova.

Najtrofejniji trener Evrope je tokom pripremnog perioda primećen sa novom "čukom" na ruci, a Instagram stranica koja se bavi luksuznim satovima i je otkrila o kom modelu je reč i kolika je njegova tržišna vrednost.

Ukoliko je popularni Žoc ovaj sat nabavio u oficijalnim radnjama, morao je da ga plati čak 55.000 evra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Takođe, na internetu se mogu pronaći informacije koje navode da se ovi satovi i polovni prodaju za po nekoliko desetina hiljada evra, pa će Željko moći dobar deo uloženog novca da povrati kada i ukoliko mu dosadi najnoviji sat.

Podsetimo, Željko Obradović se u Partizan vratio pre dva leta, nakon 28 godina dominacije Evropom. Tokom prve dve sezone od povratka u Humsku, Obradović je vratio veru navijača u klub, igrao je sjajno u Evropi, ali je kada se sve sakupi, osvojio samo jedan pehar.

Žoc je crno-bele prošle sezone vodio do titule prvaka AdmiralBet ABA lige, što mu godinu dana ranije nije pošlo za rukom. Takođe, u Evropi nije došao do trofeja, iako su mnogi očekivali da će to učiniti bar u Evrokupu 2022. godine, a nije uspeo da osvoji ni Kup Radivoja Koraća, dok je Partizan propustio šansu da se bori za titulu šampiona Srbije. Isto tako, na startu ove sezone, zaustavljen je u finalu Superkupa AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Saša

28.09.2023 11:00

Ma, taj sat mu je poklonio prijatelj...