NISU HTELI DA PREĆUTE! Direktor Fenerbahčea ODGOVORIO Partizanu o transferu Madara!

Autor:

Sport

26.09.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski reprezentativac prešao je u redove tima iz Istanbula.

NISU HTELI DA PREĆUTE! Direktor Fenerbahčea ODGOVORIO Partizanu o transferu Madara!

Foto: Starsport

Jam Madar

Mnogo bure diglo se prilikom odlaska Jama Madara iz Partizana u turski Fenerbahče.

Kako tvrde čelnici istanbulskog kluba, ništa nije sporno u njegovom transferu, iako mu njegov bivši klub Partizan duboko zamera na načinu kako je „izašao“ iz ugovora.

Kulminacija svega bio je prekid svake saradnje sa Madarovim agentom Miškom Ražnatovićem.

U međuvremenu je pomoćnik generlanog direktora Fenera, Derja Janijer odlučio da se oglasi i izjavi kako je sa formalno-prave strane sve bilo po zakonu.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar i Željko Obradović

- Jam Madar je imao ugovor sa prethodnim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Trener Dimitris Itudis je direktno kontaktirao stratega crno-belih, Željka Obradovića. Nismo uradili ništa protivzakonito. Doveli smo u ekipu slobodnog igrača - istakao je Janijer.

On je tom prilikom naglasio da je posle pet godina provedenih u Panatinaikosu doveden i Georgios Papajanis, za koga kaže da su Atinjani pokušali da ga zadrže, ali nisu uspeli.

Osim Madara, Fenerbahče je doveo još Šanlija Sentrača, Nejtana Sastinu, Raula Neta i Artursa Žagarsa, s tim što je reprezentativac Brazila na bolovanju zbog teške povrede na Mundobasketu, ali je otkrovenje šampionata sveta poslat na pozajmicu u litvanski Vulfs.

- Slagao bih kad bih rekao da smo doveli svakog igrača kog smo prvo kontaktirali. Bilo je nekih koje smo hteli, a nismo uspeli da angažujemo, ali možemo da se pohvalimo kako je većina sa prioritetnog spiska tu - dodao je Janijer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale70

26.09.2023 23:38

Nisu hteli da precute!? Da nije mozda Zeljko prodao Madara? Zasto autori ovakvih clanaka ne potpisuju gluposti koje pisu? Jel pudlica urednik?