ODLUČILA JE DA MU RODI DECU NAKON ŠTO JE ON UMRO: Lekari su bili ubeđeni da nema šanse za trudnoćom, a onda se posle tri godine OVO sve promenilo!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova priča je jasan pokazatelj da život piše romane.

ODLUČILA JE DA MU RODI DECU NAKON ŠTO JE ON UMRO: Lekari su bili ubeđeni da nema šanse za trudnoćom, a onda se posle tri godine OVO sve promenilo!

Foto: facebook/printscreen/Lucy Keksell

Žena po imenu Lusi Kelsol je imala život kao iz bajke. Supruga koji je voli, dobar posao, sređen život koji podseća na pravu idilu. 

Ona se udala za Dejvida 2012. godine a plan je bio da prvo uživaju malo u samom braku pre nego što postanu roditelji. 

Ipak, teška sudbina je odlučila da bude drugačije.

Posle samo dve godine od venčanja, par je dobio strašne vesti, da Dejvid ima sekundarni tumor u grlu. Tokom sledeće tri godine podvrgao se čak 99 krugova radioterapije, izvadio "govornu kutiju", pa počeo da koristi elektronski uređaj za komunikaciju.

 

 

Lusi mu je tada obećala da će imati decu bez obzira na sve. 

Kada su saznali za bolest Dejvid je odlučio da odmah zamrzne svoje spermatozoide, pre nego što ga je lečenje učinilo neplodnim.

Doktori su tada rekli da je šansa za samom trudnoćom veoma mala. Lusi nije odustajala i nakon dva kruga vantelesne oplodnje rodila dva zdrava dečaka Dejvida i Samjuela, piše "Metro".

- Bio bi sjajan otac. Na porođaju je bilo jako emotivno i još uvek ne mogu da zaboravim činjenicu da ću zauvek imati deo Dejvida. Jedan od dečaka ima njegove duge noge, a drugi zelene oči. Lekari su rekli da moja materica nije pravo okruženje i da vantelesna oplodnja neće uspeti, ali ja sam insistirala. Kada su otkrili da se čuju dva otkucaja srca, lekari su bili zadivljeni - priča Lusi.

 

 

Dejvid je preminuo 2017. godine kada se tumor umotao oko arterije u vratu te lekari nikako nisu uspevali da ga uklone.

- To je mač sa dve oštrice, uništena sam zbog Dejvida, ali sam tako srećna i zadovoljna zbog dece. Kada je umro, mislila sam da je moja šansa da budem baka Dejvidovoj deci zauvek nestala. On bi bio tako srećan, a bili smo šokirani kada smo saznali da se radi o blizancima, jer smo znali da je to Lusina poslednja šansa. Molila sam se da to funkcioniše, oni su pravi poklon, Dejvid liči na njegovog oca, a Samjuel na Lusi - rekla je Dejvidova majka. 

 

 

Lusi je dodala da nije mogla zamisliti ostatak njenog života bez toga da oni nemaju zajedničku decu. 

- Sada ponovo vidim budućnost. Svaki dan ću pričati dečacima o njihovom ocu, posetićemo njegova omiljena mesta. On je voleo mora i pristanište, pa smo tamo prosuli i njegov pepeo, ali sačuvala sam malo kako bi dečaci mogli da ga prospu kada budu stariji. Ovi dečaci su način da se osigura da Dejvid nikada neće biti zaboravljen - zaključuje Lusi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading