"ZELENI" GAZDUJU ATINOM! PAO odbranio svoj teren! Dramatično finale REŠILA velika želja Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki velikan trijumfovao koševima Kostasa Slukasa.

"ZELENI" GAZDUJU ATINOM! PAO odbranio svoj teren! Dramatično finale REŠILA velika želja Partizana! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Kostas Slukas

Pobedom Panatinaikosa nad Efesom s 70:69, ekipa iz Atine osvojila je jak turnir u "svojoj kući", u konkurenciji Bajerna iz Minhena i Partizana.

"Zeleni" su u OAKA Areni, u dramatičnom finalu protiv turske ekipe trijumfovali minimalnim rezultatom, a heroj je bilo nesuđeno pojačanje crno-belih, iskusni Kostas Slukas.

Panatinaikos je bio i najveći favorit na ovom turniru, pogotovo zbog podrške sa tribina koju je imao u obe utakmice.

Podatak koji govori o dominaciji Atinjana u ovom meču, jeste taj da su maltene sredinom treće deonice stekli ogromnih 14 poena prednosti. I pored toga, bivši šampion Evrope se vratio u meč i trojkom Vilisa došao do izjednačenja (63:63) na samo pet minuta pre kraja neviđeno uzbudljive utakmice.

U tim trenucima nastao je filmski scenario! Elajdža Brajant je pogodio dva bacanja za vođstvo Efesa od 69:68, da bi potom Kostas Slukas prodorom probio Efes i poenima za konačnih 70:69 na 11 sekundi do kraja izazvao erupciju oduševljenja na tribinama krcate OAKA arene.

Partizan je, podsetimo, osvojio četvrto mesto, pošto je i u drugom meču na turniru u Atini izgubio, ovog puta od minhenskog Bajerna koji je završio kao trećeplasiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading