VERUJE U SEBE! Jović: Spreman sam za nove izazove

Autor:

Sport

20.09.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U odličnom sam fizičkom stanju, rekao je Jović

VERUJE U SEBE! Jović: Spreman sam za nove izazove

Foto: Starsport

Stefan Jović

Plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Jović novi je igrač Valensije. On je juče predstavljen u Španiji i tom prilikom je rekao da je spreman za predstojeće izazove. 

- Srećan sam što sam ovde, u ovom klubu, znam ag dobro, i klub, i grad, navijače... Za mene je vrlo važno što sam došao ovde, jer svaki put kada sam igrao protiv Valensije imao sam osećaj da igram protiv velikog kluba  - istakao je Jović, koji će se naredne sezone takmičiti u Evroligi.


Dobrim partijama na Svetskom prvenstvu, gde je naš tim osvojio srebrnu medalju, Jović je zaslužio poziv tima iz Evrolige. On će imati priliku još jednom da pokaže da može da se nosi sa najboljima. 

Ovo je ujedno i njegov porvatak evroligaškoj košarci.

- Osećam se spremno, ovo je nešto čemu sam težio, da igram na najvišem nivou ponovo. U odličnom sam fizičkom stanju. Nisam igrao Evroligu dugo godina, ali sam na Svetskom prvenstvu pokazao sebi da sam spreman da igram na najvišem nivou. Znam da postoje neki koji su sumnjali u mene, ali ja takve sumnje nemam - bio je jasan Jović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading